Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε με ένοπλες επιθέσεις μέσω Facebook

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε με ένοπλες επιθέσεις μέσω Facebook

Ο φερόμενος ως δράστης από την Πάτρα, απειλούσε συγκεκριμένα άτομα μέσω αναρτήσεων στο προφίλ του στο Facebook .

Οι απειλές του έφθαναν μέχρι και σε ενέργειες ένοπλης επίθεσης. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως για την σοβαρή αυτή υπόθεση διενήργησε έρευνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας εντόπισαν τα ίχνη του φερόμενου ως δράση και σχημάτισαν δικογραφία, η οποία και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει παραδεχθεί ότι αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης του προφίλ και ο συντάκτης των συγκεκριμένων αναρτήσεων που στοχοποιούσαν άτομα τα οποία απειλούνταν για την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμα και με ένοπλη επίθεση σε βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.