Ηράκλειο: Μια 42χρονη Βουλγάρα «ξάφρισε» 10.000 ευρώ από ηλικιωμένους

Ηράκλειο: Μια 42χρονη Βουλγάρα «ξάφρισε» 10.000 ευρώ από ηλικιωμένους

Μια 42χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία φρόντιζε εδώ και έναν χρόνο την 83χρονη γυναίκα και τον 85χρονο σύζυγό της.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι σταδιακά ότι έλειπαν από το σπίτι χρυσαφικά, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα,αλλά πίστευε ότι δεν θυμόταν πού τα έβαλε, ώσπου πήγε να ελέγξει τον τραπεζικό της λογαριασμό και διαπίστωσε έντρομη ότι έλειπαν 10.000 ευρώ.

Τότε, αποφάσισε να απευθυνθεί στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και η 42χρονη Βουλγάρα προθυμοποιήθηκε να την συνοδεύσει! Όμως, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της, έλεγξαν τις αναλήψεις και την είδαν στα πλάνα από τις κάμερες της τράπεζας να χρησιμοποιεί την κλεμμένη κάρτα στο ΑΤΜ τις επίμαχες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.