ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαμοθράκη: Επίθεση αγνώστων σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ. – Το «βομβάρδισαν» με πέτρες

Σαμοθράκη: Επίθεση αγνώστων σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ. – Το «βομβάρδισαν» με πέτρες

Μια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε ένα υπηρεσιακό όχημα τύπου βαν που ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία στο νησί τα καλοκαίρια.

Η επίθεση στο αστυνομικό βαν εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από μια ομάδα νεαρών οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά έξω από το ξενοδοχείο, όπου το «βομβάρδισαν» με πέτρες προκαλώντας του εκτεταμένες φθορές. Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τοπική Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δολιοφθορέων και την σύλληψή τους. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.