ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Ρεζέρβα «θησαυρός» για την αστυνομία – Είχαν κρύψει μέσα στο λάστιχο 12,5 κιλά κάνναβη

Θεσσαλονίκη: Ρεζέρβα «θησαυρός» για την αστυνομία – Είχαν κρύψει μέσα στο λάστιχο 12,5 κιλά κάνναβη

Απίστευτη η εφευρετικότητα δύο δραστών που έκρυψαν μέσα στην ρεζέρβα του αυτοκινήτου τους 12,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, όμως δεν στάθηκαν αρκετά τυχεροί, καθώς οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και βρέθηκαν 12 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12 κιλών και 537 γραμμαρίων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα στη ρεζέρβα.

Παράλληλα, βρέθηκαν ένα πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 31 φυσίγγια, πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης και διαμονής και 3 κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δραστών εντοπίστηκαν ένα πιστόλι κρότου-αερίου, 2 γεμιστήρες, 27 φυσίγγια κρότου-αερίου, ένα φλόμπερ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις για τα αδικήματα της κλοπής και διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 18 μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.