ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός με 100 συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 105 κιλών(φώτο)

Πάτρα: Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός με 100 συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 105 κιλών(φώτο)

Λαβράκι πέτυχαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όταν σε έρευνα που πραγματοποίησαν τις μεσημβρινές ώρες εντόπισαν έναν 63χρονο ημεδαπό εντός του λιμένα Πατρών με 100 συσκευασίες κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα προαναφερόμενα στελέχη, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΑΙΚ”, σε Φ/Γ όχημα που επρόκειτο να ταξιδέψει με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμένα εξωτερικού, βρέθηκαν στο χώρο φορτίου και εντός της καμπίνας του τράκτορα τέσσερα (04) σακβουαγιάζ και τέσσερις (04) πλαστικές σακούλες, εντός των οποίων εντοπίστηκαν συνολικά εκατό (100) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν πέντε κιλών και εξήντα τριών γραμμαρίων (105,063gr).

Εν λόγω ποσότητα αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης η οποία έχει κατασχεθεί σε Φ/Γ όχημα διακινούμενο από λιμένα της χώρας μας προς την αλλοδαπή και επρόκειτο να διοχετευθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η εκτιμώμενη αξία αυτής κυμαίνεται από 3.000.000 ευρώ ελάχιστη έως 5.100.000 ευρώ μέγιστη.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το εν λόγω Φ/Γ όχημα, δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία (01) συσκευή πλοήγησης, καθώς και το χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ (600,00€).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.