ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λάρισα: Πολύωρο χειρουργείο για τον 16χρονο που έπεσε από γέφυρα

Λάρισα: Πολύωρο χειρουργείο για τον 16χρονο που έπεσε από γέφυρα

Σε πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 16χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από περίπου 20 μέτρα ύψος, στη γέφυρα του Αλκαζάρ.

Ο ανήλικος διακομίστηκε σε βαριά κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το πρωί της Κυριακής (06/09) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να χειρουργηθεί στην κνήμη, το μηριαίο οστό και το βραχιόνιο οστό. Έχει υποστεί κάταγμα και στη γνάθο, που είναι και το λιγότερο σοβαρό τραύμα του.

Η 16χρονη κοπέλα, που επίσης τραυματίστηκε στο ίδιο τροχαίο, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Πολλοί Λαρισαίοι έσπευσαν να δώσουν αίμα, διότι υπήρξε μεγάλη ανάγκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το ένα εξ αυτών -μετά τη σύγκρουση- να προσκρούει πάνω στη γέφυρα του Αλκαζάρ, παρασύροντας τους δύο εφήβους και, επί της ουσίας, εκτοξεύοντάς τους κάτω από τη γέφυρα, στην κοίτη του ποταμού Πηνειού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.