ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά στη Μόρια: Οι παράνομοι μετανάστες τραγουδούσαν «Bye bye Μόρια» (βίντεο)

Φωτιά στη Μόρια: Οι παράνομοι μετανάστες τραγουδούσαν «Bye bye Μόρια» (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter και δείχνει το ΚΥΤ στη Μόρια να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Παράλληλα, αξίζει να τονισθεί πως ακούγονται παράνομοι μετανάστες, που τραβούσαν το βίντεο, να τραγουδούν «Bye Bye Μόρια».

Σημειώνεται πως το βίντεο αναρτήθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί και σύμφωνα με τον χρήστη τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και στο 0:50 ακούγεται η επίμαχη φράση «bye bye Moria».

https://twitter.com/g_mastropavlos/status/1303564895737307137

Το νησί μετά την απίστευτη καταστροφή τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς 13.000 παράνομοι μετανάστες εγκατέλειψαν τη δομή φιλοξενίας και σκόρπισαν στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Την ίδια στιγμή ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί με τρεις διμοιρίες ΜΑΤ να μεταβαίνουν από την Αθήνα στη Λέσβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.