ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εν μέσω επιφυλακής ο Ελληνικός Στρατός στήνει σκηνές για τους αλλοδαπούς μέσα στην νύχτα στον Καρά Τεπέ! (βίντεο)

Εν μέσω επιφυλακής ο Ελληνικός Στρατός στήνει σκηνές για τους αλλοδαπούς μέσα στην νύχτα στον Καρά Τεπέ! (βίντεο)

Και όλη τη νύχτα 150 στρατιωτικοί δούλεψαν ασταμάτητα, στήνοντας σκηνές στην περιοχή Καράτεπε της Μυτιλήνης. Συνεχίζουν να δουλεύουν ,γιατί όπως τους διέταξαν ,το πρόχειρο κέντρο για τους παράνομους μετανάστες, πρέπει να ΄ναι έτοιμο το αργότερο την Τρίτη.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως γνωστόν είναι σε κατάσταση επιφυλακής. Ουσιαστικά από τα τέλη Ιουλίου…Η Μυτιλήνη φυσικά δεν εξαιρείται… Κάθε άλλο, όπως καταλαβαίνετε, όπως μεταδίδει το Lesvospost.

Σ΄αυτή τη κατάσταση το ΥΠΕΘΑ και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε να συγκεντρώσει 150 στελέχη από μονάδες του νησιού οι οποίοι θα δουλέψουν όλη τη νύχτα και όλο το Σαββατοκύριακο για να στηθούν οι σκηνές που φιλοξενήσουν αριθμό άστεγων μεταναστών και προσφύγων από τη Μόρια , στη περιοχή Καρά τεπε!

Για πολλοστή φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις καλούνται να καλύψουν τις αδυναμίες ενός κράτους που έχει πάντα στην άκρη τους στρατιωτικούς…Μέχρι να ΄ρθουν τα δύσκολα. Όπως και τώρα.

Τρίτη μέρα και στον δρόμο από την είσοδο της πόλης της Μυτιλήνης μέχρι τον καμένο καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, βρίσκονται χιλιάδες παράνομοι μετανάστες έχοντας στήσει πρόχειρους καταυλισμούς μετά το κάψιμο του ΚΥΤ της Μόριας που οδήγησε 13000 αλλοδαπούς να έχουν κατακλύσει το νησί.

Από νωρίς το πρωί, με ελικόπτερα μεταφέρονται σε έκταση του ΕΣ στην περιοχή του Καρά Τεπέ σκηνές και άλλο υλικό που έφθασε στο αεροδρόμιο της πόλης την Τετάρτη το μεσημέρι. Επίσης, το πρωί με το πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκαν οχήματα της Αστυνομίας, τα οποία παρατάχθηκαν -όλα κατάλληλα στελεχωμένα- σε όλο το μήκος της διαδρομής όπου ζουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.