ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παράνομοι μετανάστες ξέφυγαν από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ και πήγαν να βγάλουν λεφτά στα ΑΤΜ της Μυτιλήνης!

Παράνομοι μετανάστες ξέφυγαν από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ και πήγαν να βγάλουν λεφτά στα ΑΤΜ της Μυτιλήνης!

Εκατοντάδες μετανάστες ξέφυγαν χτες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάτω από τα μάτια των αστυνομικών αρχών που περιπολούν στον Καρα Τεπέ και βρέθηκαν στην Μυτιλήνη για να πάνε στα ΑΤΜ.

Οι μετανάστες χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας μέσω των βουνών του Καρα Τεπέ βγήκαν στον Συνοικισμό και από εκεί κατευθύνθηκαν στην πόλη της Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειώσουμε, όπως αναφέρει το lesvospost, ότι ανάμεσα στους 12.000 μετανάστες περίπου που παραμένουν για ακόμα μια μέρα στην Ε.Ο Μυτιλήνης- Παναγιούδας βρίσκονται και οι 35 θετικοί στον κορονοϊό αλλά και οι παραβατικοι “πρώην” φυλακισμένοι στο ΠΡΟΚΕΚΑ του ΚΥΤ Μόριας με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και την ασφάλεια τών πολιτών της Λέσβου.

Update:

Νες φωτογραφίες μας στέλνουν κάτοικοι της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρουν οι μετανάστες πού ξέφυγαν κατά ομάδες δημιουργούν πλέον ουρές χωρίς κανένα μέτρο προστασίας στα ΑΤΜ των τραπεζών της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.