ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο Αλβανό και σε μια 25χρονη Ελληνίδα για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο Αλβανό και σε μια 25χρονη Ελληνίδα για ναρκωτικά

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας, έναν 30χρονο Αλβανό και μια 25χρονη Ελληνία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με άτομο που διακινεί ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή, εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος μόλις τους είδε πέταξε ένα τσαντάκι που κρατούσε και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.

​Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν.

Στο τσαντάκι που πέταξε ο αλλοδαπός βρέθηκαν 25 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 30 γραμμάρια κάνναβης.

​Σε έρευνα που ακολούθησε στo σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 957 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 2.320 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές ακριβείας και πλήθος από σακουλάκια επιμερισμού. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η 25χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο άτομα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.