ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη – Τροχαίο στο Δερβένι: 55χρονος οδηγός κατέβηκε να βοηθήσει και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Θεσσαλονίκη – Τροχαίο στο Δερβένι: 55χρονος οδηγός κατέβηκε να βοηθήσει και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Μία άνευ προηγουμένου τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δερβένι, με έναν 55χρονο, να χάνει τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, μία νταλίκα δίπλωσε λίγο πριν την έξοδο για Λαγυνά, στο ρεύμα προς Καβάλα. Δευτερόλεπτα μετά, πάνω στο φορτηγό προσέκρουσε ΙΧ όχημα που δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Βλέποντας την εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος οδηγός, υπήκοος Γεωργίας, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε πεζός προς το σημείο ώστε να βοηθήσει τα άτομα που είχαν εμπλακεί στο ατύχημα.

​Όταν όμως προσέτρεξε, πιθανώς λόγω της χαμηλής ορατότητας και της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή, παρασύρθηκε από επερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 55χρονος διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος όμως έφερε ελαφρύτερα τραύματα και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.