ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για συμμορία ανηλίκων – Πάνω από 27 προσαγωγές

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για συμμορία ανηλίκων – Πάνω από 27 προσαγωγές

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να εξαρθρωθεί συμμορία ανηλίκων η οποία εμπλέκεται σε δεκάδες υποθέσεις ληστειών και κλοπών.

​Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν προχωρήσει σε περισσότερες από 27 προσαγωγές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέλη της συμμορίας, χωρισμένα σε ομάδες με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, έστηναν ενέδρες σε άλλους ανήλικους, τους χτυπούσαν, τους απειλούσαν με μαχαίρια και τους λήστευαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Η συντριπτική πλειονότητα των συλληφθέντων είναι υπήκοοι Αλβανίας, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται καθώς υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα εμπλεκόμενα άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.