ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο υπουργείο Εσωτερικών οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες στα σχολεία

Στο υπουργείο Εσωτερικών οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες στα σχολεία

Τέλος στο «σίριαλ» της παραγωγής μασκών για τα σχολεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Υγείας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου: «Περιμένουμε τις οριστικές νέες προδιαγραφές. Από τη στιγμή που θα τις πάρουμε, θα χρειαστούμε δύο εβδομάδες περίπου για την κατασκευή τους».

Μάλιστα, με συνέντευξή του ο κ. Παπαστεργίου είχε δηλώσει λίγο μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε πως η ΚΕΔΕ δεν ευθύνεται καθόλου για τις λάθος προδιαγραφές.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το μπαλάκι των ευθυνών για τις διαστάσεις που δόθηκαν, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης θα παραδώσει σήμερα στην υπηρεσιακή γενική γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κα Γεωργία Βαλατσού τις νέες προδιαγραφές για τις μάσκες που θα μοιραστούν στα σχολεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη σειρά της η κα Βαλατσού θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κο Δημήτρη Παπαστεργίου. Όπως είναι γνωστό η Κεντρική Ένωση των Δήμων έχει αναλάβει την ευθύνη για την παραγωγή των μασκών που μοιράζονται στα σχολεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.