ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα – «Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν»

Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα – «Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν»

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι ψαράδες, καθώς αντίκρισαν στο λιμάνι να επιπλέει το πτώμα της άτυχης γυναίκας στις Ράχες, κοντά στο λιμανάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα από την Αλβανία ηλικίας 50 ετών περίπου, η οποία δεν ήταν γνωστή στην περιοχή.

Η γυναίκα καθόταν μόνη της, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε καφετέρια της παραλίας και έπινε.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά…», είπε κάτοικος της περιοχής σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 3:00′ τα ξημερώματα.

Τα πράγματά της τα είχε αφήσει εκεί που καθόταν, στις καρέκλες της καφετέριας, όπως και το κινητό της, το οποίο ήταν κλειστό. Η γυναίκα είχε πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Το ένα σενάριο είναι να έκανε βόλτα στην προβλήτα από το λιμανάκι και ζαλισμένη, όπως ήταν, να έπεσε στη θάλασσα και το δεύτερο σενάριο είναι να έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.