ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάμος: Εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα καπνικών ειδών σε σπίτι αλλοδαπών

Σάμος: Εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα καπνικών ειδών σε σπίτι αλλοδαπών

Σε μία πολύ μεγάλη επιτυχία έφτασαν οι αστυνομικές αρχές της Σάμου, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν πολύ μεγάλη ποσότητα λαθραίων προϊόντων καπνού, μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου διαμένουν δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 33 χρόνων στο Βαθύ.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στο σπίτι 1.900 πακέτα τσιγάρων, 1.290 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού και τέσσερις συσκευασίες καπνού για ναργιλέ, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο που θα υπολογίσει τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.

Στον χώρο κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 5.800 ευρώ και 22.500 λιρών Συρίας, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ ο 23χρονος συνεργός του αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.