ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεξανδρούπολη: Άγνωστος μαχαίρωσε τρεις φορές αδέσποτο σκύλο

Αλεξανδρούπολη: Άγνωστος μαχαίρωσε τρεις φορές αδέσποτο σκύλο

Άγνωστος μαχαίρωσε ένα αδέσποτο σκυλάκι στην Αλεξανδρούπολη!

Το άτυχο ζώο, που ζούσε στην περιοχή γύρω από το στρατόπεδο Κανδηλάπτη της πόλης, βρέθηκε από έναν στρατιωτικό αιμόφυρτο και σε άθλια κατάσταση, καθώς είχε δεχτεί τρεις μαχαιριές στον αυχένα, τον θώρακα και το στέρνο! Αμέσως σήμανε συναγερμό και το τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου ο κτηνίατρος καταβάλλει προσπάθειες να το κρατήσει στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο περιστατικό ωμής βίας με θύμα σκύλο, που προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, γνωστοποίησε στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, εκφράζοντας την ελπίδα του για την αποκατάσταση της υγείας του άτυχου ζώου και την σύλληψη αυτού που το μαχαίρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.