ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγία Παρασκευή: Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία

Αγία Παρασκευή: Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία

Άγρια επίθεση δέχθηκε επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή. Κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα του 66χρονου και αφού τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι και το πρόσωπο, τον έδεσε με tire up και τον παράτησε αιμόφυρτο.

Το συμβάν σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της Κυριακής. Ο 66χρονος, βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή.

Αν και Κυριακή είχε πάει στο κατάστημα του προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές. Μάλιστα, είχε πάνω του και 4000 ευρώ σε μετρητά, χρήματα που θα έδινε για την προμήθεια υλικού.

Ο κουκουλοφόρος που προφανώς τον παρακολουθούσε και γνώριζε ότι είχε το ρευστό πάνω του εισβάλει μέσα και με την απειλή όπλου απαιτεί να του δώσει χρήματα.

Ο 66χρονος του δίνει 150 ευρώ όμως ο δράστης θέλει και άλλα. Όταν το θύμα του είπε ότι δεν είχε, ο κουκουλοφόρος όρμησε πάνω του και άρχισε να τον χτυπά με μανία με τη λαβή του όπλου.

Στη συνέχεια, του άρπαξε από την πίσω τσέπη 4000 ευρώ που είχε για την προμήθεια μπαταριών, τον έδεσε και έγινε καπνός. Ο 66χρονος ήταν αναίσθητος από το ξύλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα, συνήλθε και με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, έκοψε τα δεσμά και κάλεσε την κόρη του η οποία τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό ενώ από το νοσοκομείο ειδοποίησαν την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.