ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μεσσηνία: 57χρονος Βούλγαρος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη

Μεσσηνία: 57χρονος Βούλγαρος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη

Ένας 57χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, αποπειράθηκε χθες το βράδυ να ασελγήσει σε 13χρονη ομοεθνή του, στο σπίτι της οικογένειας της στην περιοχή Μονοδένδρι Γαργαλιάνων.

Οι προθέσεις του όμως έγιναν αντιληπτές από την οικογένεια της 13χρονης και πριν προλάβει να την αγγίξει τον ξυλοφόρτωσαν με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος φιλοξενούνταν στην οικογένεια των ομοεθνών στην περιοχή των Γαργαλιάνων τον τελευταίο καιρό προκειμένου να εργαστεί σε αγροτικές δουλειές.

Χθες το βράδυ όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κατάσταση μέθης μπήκε στο δωμάτιο της μικρής και προσπάθησε να τις επιτεθεί γυμνός.

Αυτό όμως έγινε αντιληπτό από τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας και πριν προλάβει να αγγίξει την 13χρονη, επενέβησαν και τον ξυλοφόρτωσαν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ Γαργαλιάνων και ο 57χρονος συνελήφθει και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.