ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συμπλοκή στα Καμίνια: Συνελήφθησαν ακόμη τρεις Πακιστανοί (φωτο)

Συμπλοκή στα Καμίνια: Συνελήφθησαν ακόμη τρεις Πακιστανοί (φωτο)

Έφοδο σε σπίτι – κρησφύγετο στο Περιστέρι έκανε η ΟΠΚΕ και η Ασφάλεια Πειραιά, όπου οι πληροφορίες έλεγαν οτι είχαν λουφάξει Πακιστανοί απο την ομάδα των σφαγέων στα Καμίνια και κατέστρωναν τη μεγάλη απόδραση από την Αθήνα.

Η επιχείρηση, στήθηκε με απόλυτη μυστικότητα καθώς τόσο η ΟΠΚΕ όσο και η Ασφάλεια Πειραιά είχαν την πληροφορία και χθες στις 9 το βράδυ έστησαν την επιχείρηση, μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Λυσια και Λειβαδα και πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ άτομα.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν από τα θύματα. Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις δράστες, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Περιστερίου, προκειμένου να κανονίσουν πως θα φύγουν από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα και κατόπιν στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αυτό που απομένει, είναι η σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών που κάνουν κουμάντο στις Πακιστανικες συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και κινούν τα νήματα, στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο της άγριας εισβολής στο διαμέρισμα των Καμινίων, όπου η συμμορία των Πακιστανών επιτέθηκε με ρόπαλα και μαχαίρια σε βάρος τριών ομοεθνών τους και αφού τσάκισαν στο ξύλο τους δύο, έσφαξαν τον τρίτο για παραδειγματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.