ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος τζιχαντιστής από τη Συρία – Άλλαξε στάση και αρνήθηκε τις κατηγορίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος τζιχαντιστής από τη Συρία – Άλλαξε στάση και αρνήθηκε τις κατηγορίες

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος τζιχαντιστής από τη Συρία που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στις 19 Νοεμβρίου στην ανοικτή δομή Ελαιώνα.

Παρότι κατά την εξέτασή του από τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του σε φρικαλεότητες και τρομοκρατικές ενέργειες των μαχητών του ισλαμικού κράτους, ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος άλλαξε εντελώς στάση και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι η αρχική του ομολογία ήταν αποτέλεσμα βασανισμού από τα όργανα της αστυνομίας.

Παρά τους όψιμους ισχυρισμούς του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο νεαρός κατηγορείται για δύο κακουργήματα:

  • ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση
  • άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία από δόλο ως τρομοκρατική πράξη.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσταλούν στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων στα κινητά τηλέφωνα και στις ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.