ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σαντορίνη: Ξέσπασε φωτιά σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου – Εντοπίστηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης

Σαντορίνη: Ξέσπασε φωτιά σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου – Εντοπίστηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης

Πριν από λίγες ώρες ξέσπασε φωτιά μικρής έντασης σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου στην Καλντέρα της Σαντορίνης, με τον ιδιοκτήτη να εντοπίζεται νεκρός λίγο αργότερα.

Λίγο μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα που όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας.

Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στο καμένο πτώμα του 69χρονου άνδρα και την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, για να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι η φωτιά δεν είχε επεκταθεί και στην ουσία αυτό που αντίκρυσαν όταν έφτασαν στο σημείο, ήταν το πτώμα του άνδρα που φλεγόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.