ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπέδες σε δύο αδέλφια χασισοκαλλιεργητές στην Αταλάντη

Χειροπέδες σε δύο αδέλφια χασισοκαλλιεργητές στην Αταλάντη

Συνελήφθησαν δύο αδέλφια χασισοκαλλιεργητές από την Ασφάλεια Λαμία, πρόκειται για έναν 47χρονο και έναν 29χρονο.

Μετά τον 47χρονο αδελφό του, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Λαμίας ένας 29χρονος χασισοκαλλιεργητής που αναζητούνταν εδώ και τρεις μήνες, όταν διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν μεγάλη χασισοφυτεία σε περιοχή της Αταλάντης και ετοιμάζονταν να στήσουν και υδροπονική καλλιέργεια μέσα στο σπίτι τους.

Σε βάρος του νεαρού, ο οποίος κρυβόταν στο… σπίτι του, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Μάλιστα, κατά την έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι 4,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 117 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Ο 47χρονος είχε συλληφθεί στις 21 Αυγούστου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 480 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, καλλιεργούσε μαζί με τον αδελφό του 45 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 ως 1,90 μέτρου μέσα σε γλάστρες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στην εξωτερική περίφραξη της κατοικίας τους κρυμμένα μέσα σε πουρνάρια. Μάλιστα, είχαν στήσει και μια μεγάλης χωρητικότητας δεξαμενή νερού την οποία υδροδοτούσαν με λάστιχο από την παροχή του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι βρέθηκαν πλήθος μετασχηματιστές, λαμπτήρες, πολύμπριζα, ανακλαστικές επιφάνειες και άλλα υλικά για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, που δεν είχαν ενεργοποιήσει ακόμη τα αδέλφια, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 59,1 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό κουτί με σπόρους κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας και δυο τρίφτες. Τέλος, στην αυλή του σπιτιού εντοπίστηκε θαμμένο στο έδαφος ένα πλαστικό βαρέλι για την αποθήκευση ναρκωτικών, μέσα στο οποίο υπήρχε μια ζυγαριά ακριβείας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.