ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φυλακές Δομοκού: Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους – Τραυματίστηκαν 8 Ρομά

Φυλακές Δομοκού: Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους – Τραυματίστηκαν 8 Ρομά

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα στις φυλακές Δομοκού, με πέντε κρατούμενους να οδηγούνται στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκαν σοβαρά.

Λίγο μετά το άνοιγμα των κελιών Πακιστανοί και Άραβες κρατούμενοι επιτέθηκαν με αυτοσχέδια σουβλιά και ρόπαλα σε Ρομά.

Οι αλλοδαποί με αυτοσχέδια μαχαίρια κατάφεραν να τραυματίσουν 8 Ρομά, πριν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη βοήθεια των εξωτερικών φρουρών καταφέρουν να τους χωρίσουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και σε πρώτη φάση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ένας τραυματίας 32 ετών, με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και σουβλιές σε χέρια και πόδια, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Δομοκού και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ θα υπάρξουν και πειθαρχικές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.