ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφοδος των ΕΚΑΜ στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα: Πληροφορίες για 10 τραυματίες – Άφαντοι οι δράστες (upd)

Έφοδος των ΕΚΑΜ στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα: Πληροφορίες για 10 τραυματίες – Άφαντοι οι δράστες (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 29/12 – 11:36) Αστυνομικοί των ΕΚΑΜ και διμοιρίες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης έφοδο σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα.

Ωστόσο, πριν λίγο, όλες οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από την περιοχή, καθώς δεν βρέθηκαν οι δράστες που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης σημειώθηκε ένα άγριο περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ δύο οικογενειών, στον καταυλισμό Ρομά του Βλυχού στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν 10(!) άτομα ενώ, όπως όλα δείχνουν, αυτό που πυροδότησε την κατάσταση ήταν ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ και στο οποίο είχαν εμπλακεί μέλη των δύο οικογενειών.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν από την πρώτη στιγμή και το πρωί η κατάσταση κατέληξε σε σύρραξη.

Οι ένοπλοι δράστες, μετά τα επεισόδια, εισέβαλαν σε κατοικία με σκοπό να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές έσπευσαν στο σημείο για τη σύλληψη των δραστών.

Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.