ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα (φωτό)

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα (φωτό)

Ένα τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε στον Ασπρόπυργο, όπου εντοπίστηκε τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας μέσα σε μια βαλίτσα.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες πέταξαν τη βαλίτσα μέσα σε ένα φρεάτιο, στην παλιά εθνική οδό προς τη Θήβα, στο ύψος της Κάζας, σε σημείο που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπισθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και «διπλωμένη» μέσα στη βαλίτσα.

Το πτώμα εκτιμάται ότι ανήκει σε γυναίκα, καθώς το μόνο αντικείμενο που βρέθηκε ήταν ένα γυναικείο εσώρουχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας κυνηγός κινούνταν σε δύσβατη περιοχή.

Ο άνδρας βρήκε μία βαλίτσα και όταν την άνοιξε βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς αντίκρισε το πτώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Ο κυνηγός ενημέρωσε τις Αρχές και πλέον έχουν ξεκινήσει έρευνες για την σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί τόπου σπεύδουν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.