ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δομοκός: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός δολοφόνος – Ήθελε να μεταδώσει live τον βιασμό ομοεθνή του (upd)

Δομοκός: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός δολοφόνος – Ήθελε να μεταδώσει live τον βιασμό ομοεθνή του (upd)

(Ανανέωση αρχικού κείμενου 12:04): Ο 24χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε τον 38χρονο ομοεθνή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Δομοκό κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Στον 24χρονο, που πέρασε λίγο μετά τις 09:00’ το πρωί της Δευτέρας (18/1) τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας, απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του δράστη που διορίσθηκε αυτεπάγγελτα, Αλέξης Μαστρογιάννης, δήλωσε στο LamiaReport.gr: «Απαγγέλθηκε στον κατηγορούμενο κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περατώθηκε η απολογία του, αφού προβλήθηκαν και προφορικά και δι’ υπομνήματος, οι πραγματικοί και νομικοί ισχυρισμοί του και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αξιολογήθηκαν αυτοί και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση.

Περαιτέρω στοιχεία δε μπορούν να αναφερθούν, διότι παραβιάζουν τη μυστικότητα της ανάκρισης και τα προσωπικά δεδομένα του κατηγορουμένου».

https://www.vimeo.com/500876670

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Το φρικτό έγκλημα έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά από συμπλοκή των δύο Πακιστανών. Αποκαλύφθηκε, όμως, αρκετές ημέρες αργότερα όταν ομοεθνής τους, αυτήκοος μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, κατάφερε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το μοιραίο βράδυ ο 38χρονος θέλησε να «μοιραστεί» με εκείνον τη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος του 24χρονου, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο. Ο νεαρός όμως αντέδρασε και φαίνεται να ξέσπασε άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε φρικτό έγκλημα με τσεκούρι. Αυτό μαρτυρούσαν τα ευρήματα στην καλύβα που έμεναν οι δύο Πακιστανοί αλλά και στη γύρω περιοχή όπου βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι άλλα ματωμένα αντικείμενα μαζί με το φονικό τσεκούρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.