ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χανιά: Μαροκινός «πρόσφυγας» πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε διαμερίσματα

Χανιά: Μαροκινός «πρόσφυγας» πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε διαμερίσματα

Σκαρφάλωνε στα μπαλκόνια των σπιτιών στο κέντρο της πόλης των Χανίων πηδώντας από το ένα στο άλλο, ένας αλλοδαπός «πρόσφυγας» από το Μαρόκο ο οποίος διέρρηξε δυο διαμερίσματα πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Μαροκινός κατάφερε να αρπάξει χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ και διέφυγε με τον ίδιο… τρόπο, ωστόσο εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό που ερευνάται αν του ανήκει ή είναι κλεμμένο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπές και ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαροκινός δεν πρόκειται να απελαθεί από την χώρα. Μετά την έκτιση της ποινής του θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.