ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Νέα στοιχεία για τον κρεμασμένο άνδρα που εντόπισε κυνηγός – Όσα ανέφερε

Εύβοια: Νέα στοιχεία για τον κρεμασμένο άνδρα που εντόπισε κυνηγός – Όσα ανέφερε

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με άνδρα που εντοπίστηκε κρεμασμένος στην Εύβοια, μετά τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια των Αρχών, τον οποίο εντόπισε κυνηγός.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας ήταν κρεμασμένος τουλάχιστον δύο μήνες, πριν τον εντοπίσουν δύο κυνηγοί. Συγκεκριμένα, δύο αδέλφια κυνηγοί έβγαλαν βόλτα τα σκυλιά τους σε ένα απόμερο σημείο στο Οντάθι Δροσιάς, στην Εύβοια. Εκεί, τα δύο κυνηγόσκυλα πήγαν κάτω από ένα ψηλό δέντρο και άρχισαν να γαβγίζουν. Οταν πλησίασαν οι δύο κυνηγοί, είδαν έναν κρεμασμένο άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και της Ασφάλειας Χαλκίδας και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, όπως και η εγκληματική ενέργεια. Η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, όπου ξεκίνησε και η διαδικασία ταυτοποίησης με DNA.

Τι αναφέρει ένας εκ των κυνηγών που εντόπισε τον κρεμασμένο άνδρα

«Είχαμε βγει βόλτα με τα σκυλιά για την εκγύμναση των σκύλων που κάνουμε εμείς οι κυνηγοί. Και σε ένα μέρος που διαλέξαμε ότι θα είναι καλό για τα σκυλιά πέσαμε πάνω στο θέαμα, εκεί πέρα. Το σημείο εκεί ήταν αρκετά δύσβατο, δεν έμπαινες δηλαδή για άλλο λόγο εκεί μέσα. Ο μοναδικός λόγος που θα πας εκεί πέρα μέσα είναι για την εκπαίδευση των σκύλων ή άμα είσαι πιο τολμηρός να πας να κάνεις μία δύσκολη ορειβασία μέσα σε ένα πυκνό δάσος. Μετά με πήρε λίγο μυρωδιά και είχα το νου μου μήπως είχε ψοφήσει κανένα αγριογούρουνο και δεν είδα κάτι τέτοιο. Λίγο πιο δίπλα και προχωρώντας με τα σκυλιά παρέα έπεσα πάνω στο πεύκο που ήταν κρεμασμένος ο άνθρωπος. Ήταν σε προχωρημένη σήψη. Δεν ήταν μία και δύο μέρες. Πρέπει να ήταν εκεί πάνω από 2 με 3 μήνες… Είχε προχωρήσει, μαλλιά δεν είχε… Μετά καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν εκεί, από κει και πέρα ψάχνανε για τυχόν αγνοούμενους», είπε ο κυνηγός.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα μπορούσε να είναι αυτοκτονία, κατά την άποψή του, ο ίδιος απάντησε: «Δεν ξέρω, αλλά το συγκεκριμένο δέντρο εκεί πέρα ήταν λιγάκι δύσκολο. Τώρα να μπεις στη διαδικασία να πας εκεί στο σημείο, γιατί το σημείο που ήταν ο άνθρωπος δεν πας εύκολα εκεί πέρα, δεν είναι να πεις ότι περνάς από μονοπάτι, είναι πυκνό… Μόνο με τα πόδια ανεβαίνεις…».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.