Στα κάγκελα οι κάτοικοι της Λέσβου: Παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν οπλισμένοι! – Σφάζουν και κλέβουν ζώα (βίντεο)

Στα κάγκελα οι κάτοικοι της Λέσβου: Παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν οπλισμένοι! – Σφάζουν και κλέβουν ζώα (βίντεο)

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Λέσβου καθώς παράνομοι οπλισμένοι μετανάστες κυκλοφορούν πλέον σε ομάδες και σφάζουν και κλέβουν ζώα.

Ο κτηνοτρόφος, Φώτης Γιούνης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρήκε απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα καταγγέλλει ότι ένοπλες συμμορίες παράνομων μεταναστών μπήκαν στην εκτροφή του πριν μερικές μέρες και έσφαξαν ζώα, κατσίκια και πρόβατα, από τα οποία ζει την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα. Στο διπλανό ρέμα βρήκε πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

Ο κτηνοτρόφος εξηγεί πως από τα λιγοστά ζώα που έχει στο κοπάδι του, ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. Όπως λέει χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μεγαλώσει ένα ζώο και να αρχίσει να αποδίδει κέρδος στον κτηνοτρόφο. Μέχρι τότε όμως σημειώνει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, φροντίδα, ζωοτροφές και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η απορία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος είναι πώς οι αλλοδαποί μπαίνουν και βγαίνουν με μαχαίρια και με σακούλες κρέας μέσα στην δομή χωρίς να περνούν από έλεγχο:

«Ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των μαχαιριών».

Δείτε το βίντεο από το τοπικό «tonisi. gr» και ακούστε τον κτηνοτρόφο που μάχεται κυριολεκτικά για την ζωή του: «Ή θα πάμε φυλακή ή θα πεθάνουμε από το κρύο ή θα μας καθαρίσουν με τα μαχαίρια»!

Υπενθυμίζεται πως φορείς στα νησιά του Αιγαίου κάνουν λόγο για δημιουργία στρατοπέδου «πόλης» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, μετά από μνημόνιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που θα ενισχύσει την ισλαμική ζώνη που δημιουργείται σταδιακά από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο.

Όπως έχει καταγγείλει, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λέσβου, Παναγιώτης Βάλεσης, υπάρχει-υπήρχε πρόταση δημιουργίας “φαραωνικών” διατάσεων δομή, Πολυδύναμο Κέντρο, ονομάζεται στο κείμενο της συμφωνάς Μηταράκη – Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα σημάνει την ουσιαστική εγκαθίδρυση πλέον Μουσουλμανικού στοιχείου στη Λέσβο, σε έκταση 600 στρεμμάτων.

Την ίδια ώρα φτιάχνονται νέοι προσωρινοί καταυλισμοί στην Λέσβο, αυξάνοντας το μουσουλμανικό στοιχείο στο νησί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.