ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έβρος: Στα «χέρια» της Αστυνομίας αλλοδαπός που έφερε 3,5 κιλά ηρωίνης από την Τουρκία

Έβρος: Στα «χέρια» της Αστυνομίας αλλοδαπός που έφερε 3,5 κιλά ηρωίνης από την Τουρκία

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, παριστάνοντας τους αγοραστές, απέτρεψαν ακόμη μία απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας «σκληρών» ναρκωτικών από την Τουρκία στη χώρα μας, καθώς έστησαν παγίδα στον αλλοδαπό που πέρασε παράνομα τον Έβρο.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου με ένα μέλος κυκλώματος το οποίο μεταφέρει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα από την γειτονική χώρα.

​Ο δράστης πέρασε παράνομα στο ελληνικό έδαφος το μεσημέρι της Τρίτης, συναντήθηκε με τον αστυνομικό που προσποιούνταν τον αγοραστή και του παρέδωσε ένα σακίδιο που είχε μέσα οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τριών κιλών και 427 γραμμαρίων.

Μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα 48.000 ευρώ

που είχαν συμφωνήσει για την αγοραπωλησία, οι άνδρες της Δίωξης σε συνεργασία με λιμενικούς της αντίστοιχης υπηρεσίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.