ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πως συνέλαβαν τον Ελληνοϊρακινό «ινδιάνο» που έριξε με «καταδρομικό» σπριντ τον αστυνομικό από το μηχανάκι (βίντεο)

Πως συνέλαβαν τον Ελληνοϊρακινό «ινδιάνο» που έριξε με «καταδρομικό» σπριντ τον αστυνομικό από το μηχανάκι (βίντεο)

Ένας 30χρονος Ελληνοϊρακινός είναι ο «ινδιάνος-κομάντο» που έριξε με «καταδρομικό» σπριντ από τη μοτοσυκλέτα του τον 24χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Πρόκειται για έναν Ελληνοϊρακινό γεννημένο το 1991 με παρελθόν, τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και οπαδικής βίας που εργάζεται ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και διαμένει στη Μαγούλα.

Δείτε το «καταδρομικό» σπριντ του 30χρονου, ο οποίος εφάρμοσε μία κλασσική τεχνική «ανταρτοπολέμου» καθώς «άρπαξε» τον τελευταίο από το κομβόι της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Η αποφασιστικότητα και η μοναχικότητα με την οποία δρα απέναντι στους ανώτερα αριθμητικά κι εξοπλισμένους αστυνομικούς, ενώ όλοι τρέχουν τρομαγμένοι δείχνει ότι ήταν «εμπειροπόλεμος» από παρόμοια περιστατικά.

https://twitter.com/AlexAnder194747/status/1369421092381745152?s=20

Κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας νωρίς σήμερα το απόγευμα τον περίμενε στο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η σύλληψη ενός 22χρονου χούλιγκαν που ανήκει σε κλαμπ άλλης ομάδας ο οποίος έπεσε με έναν παράδοξο τρόπο στα δίχτυα του νόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του έπεσε το πορτοφόλι τη στιγμή που ξυλοκοπούσε τον αστυνομικό και πήγε τρεις ώρες αργότερα στην Αστυνομία για να δηλώσει την απώλεια. Φυσικά, οι αστυνομικοί που ήταν ενήμεροι, μετά από μερικές ερωτήσεις και όταν έπεσε σε αντιφάσεις του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.