ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Διακινητής ναρκωτικών είναι ο κακοποιός που είχε ληστέψει με μαχαίρι και γροθιές ανήλικο περιπτερούχο

Πάτρα: Διακινητής ναρκωτικών είναι ο κακοποιός που είχε ληστέψει με μαχαίρι και γροθιές ανήλικο περιπτερούχο

Έπειτα από έξι μήνες εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τον κακοποιό που είχε απειλήσει και γρονθοκοπήσει για να πάρει τις εισπράξεις ανηλίκου περιπτερούχου στην Πάτρα. Πρόκειται για διακινητή ναρκωτικών, ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση.

Ένας διακινητής ναρκωτικών ήταν ο άγνωστος κακοποιός που είχε τρομοκρατήσει πριν από έξι μήνες τον ανήλικο υπάλληλο ενός περιπτέρου στην Πάτρα, όταν τον γρονθοκόπησε και τον απείλησε με μαχαίρι για να του αρπάξει τις εισπράξεις! Η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί και κατέσχεσαν 11 «φιξάκια» με συνολικά 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο μεταλλικούς τρίφτες, δυο πτυσσόμενα μαχαίρια και 345 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η ληστεία είχε γίνει το μεσημέρι της 26ης Σεπτεμβρίου 2020, όταν ο κουκουλοφόρος δράστης είχε χτυπήσει τον 17χρονο υπάλληλο και του είχε αρπάξει 500 ευρώ με την απειλή μαχαιριού. Στην συνέχεια, είχε διαφύγει με την βοήθεια ενός συνεργού του που τον περίμενε έξω από το περίπτερο και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.