ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χειροπέδες σε τρεις Ιρακινούς που διακινούσαν αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα

Χειροπέδες σε τρεις Ιρακινούς που διακινούσαν αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν τρεις Ιρακινοί, ηλικίας 32, 44 και 51 ετών, διωκόμενοι με ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των βελγικών Αρχών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση παράνομης διακίνησης μεταναστών, πλαστογραφία και χρήση πλαστών εγγράφων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας για την ταυτοποίηση μελών σπείρας, αναζητούμενων και από άλλες χώρες, για εγκληματική δράση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις διεθνώς διωκόμενοι.

Από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν σε διάφορες οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τριάντα ένα ταξιδιωτικά έγγραφα τρίτων προσώπων, μεγάλος αριθμός ψηφιακών μέσων αποθήκευσης, στα οποία είναι καταχωρημένες χιλιάδες φωτογραφίες ταξιδιωτικών εγγράφων, παραστατικά μεταφοράς χρημάτων από και προς ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες, αποδεικτικά αποστολής δεμάτων, καθώς και μεγάλος αριθμός χειρόγραφων σημειώσεων.

Όσον αφορά τα ταξιδιωτικά έγγραφα ήταν είτε πλαστά είτε καταχωρημένα ως κλεμμένα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.