ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξελίξεις στην δολοφονία Γ.Καραϊβάζ – Στα χέρια των Αρχών βίντεο και φωτογραφίες με τους δράστες

Εξελίξεις στην δολοφονία Γ.Καραϊβάζ – Στα χέρια των Αρχών βίντεο και φωτογραφίες με τους δράστες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη ένα βίντεο με τους δράστες που εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, το βίντεο έχει καταγράψει τους δύο δράστες πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Από τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει πως πλησιάζει το όχημα του δημοσιογράφου.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σπιτιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει καρέ – καρέ τους δύο δράστες να βρίσκονται πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις κινήσεις τους φαίνεται ότι κάποιος τους ενημερώνει ότι πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού. Πλέον αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι εάν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Δηλαδή εάν υπήρχαν άτομα που ενημέρωναν τους εκτελεστές για τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ, ή εάν οι εκτελεστές είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό του με συσκευή GPS.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οι δύο εκτελεστές φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ καθώς παρακολουθούσαν το καθημερινό του πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής τους μετά τη δολοφονία. Όλα δείχνουν ότι αυτή έγινε μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. Από κει πέρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόλοιπη, καθώς και εάν εγκατέλειψαν κάπου το μηχανάκι και άλλαξαν όχημα, με το οποίο μετέβησαν και στον τελικό προορισμό τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.