ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγιο: Έκλεψε τους κωδικούς τραπέζης και έκανε ανενόχλητος τα ψώνια του

Αίγιο: Έκλεψε τους κωδικούς τραπέζης και έκανε ανενόχλητος τα ψώνια του

Γυναίκα έπεσε θύμα επιτήδειου που της έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα με το λογότυπο της τράπεζας στην οποία διαθέτει λογαριασμό και της ζητούσε να καταχωρίσει σε ένα link τους κωδικούς της, με το πρόσχημα ότι πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης στα συστήματα ασφαλείας.

Η γυναίκα από το Αίγιο δεν φαντάστηκε ότι ο σύνδεσμος στον οποίο την παρέπεμπε ήταν… «μαϊμού» κι έτσι καταχώρισε τους κωδικούς δίνοντάς άθελά της στον άγνωστο δράστη πρόσβαση στις καταθέσεις της. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν άμεσα από τον ένα λογαριασμό της 33.638 ευρώ στην πιστωτική της κάρτα και ο δράστης να τα… ξοδέψει κάνοντας διαδικτυακές αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, μετέφερε άλλα 1.500 ευρώ από τον δεύτερο λογαριασμό της ανυποψίαστης γυναίκας, με τα οποία έκανε διαδικτυακά αγορές προϊόντων αξίας 710 ευρώ! Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου και προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγοραστή των προϊόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.