ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση Σ.Βαλυράκη – Δικηγόρος της οικογένειας: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος»

Υπόθεση Σ.Βαλυράκη – Δικηγόρος της οικογένειας: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης, σχολίασε τη δήλωση δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έκανε λόγο για επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

«Η υπόθεση είναι ακόμα στο ναδίρ. Όλοι σιγοψιθυρίζουν τα ονόματα αυτών των κυρίων που προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εις βάρος του Σήφη Βαλυράκη, βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» ανέφερε ο κ. Φωτάκης.

Δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στο τοπικό λιμενικό τμήμα και να τους διώχνουν. Αυτή ήταν δουλειά της προανάκρισης…

«Τη στιγμή που υπάρχουν τεχνικά μέσα, κάμερες, τηλεφωνικές επικοινωνίες, και 24 μήνες δεν έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, έχει διαταχθεί τεχνική έκθεση από το Φλεβάρη και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτή η τεχνική έκθεση.

​​​​​​​Ο αυτόπτης μάρτυς ο πρώτος είδε το περιστατικό, δεν το είδε ολόκληρο, κι όταν το βράδυ στην τηλεόραση άκουσε τι έγινε αμέσως τηλεφώνησε σε λιμενικό με ηχητικό μήνυμα που υπάρχει και του λέει ‘’θέλω να δώσω κατάθεση είδα πράγματα’’ του απάντησαν ότι λείπει ο λιμενάρχης, την επόμενη μέρα πηγαίνει στο λιμενικό τμήμα του λέει τι είδε και δεν του πήραν κατάθεση, μετά από παρέμβαση του συναδέλφου δικηγόρου έδωσε τελικά κατάθεση» ανέφερε ο κ. Φωτάκης.

Τώρα, συνέχισε ο δικηγόρος, έχουμε δεύτερο μάρτυρα που είδε όλο το σκηνικό. Υπάρχει φόβος δεν ανοίγουν τα στόματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​«Υπάρχουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες ταυτίζονται και μιλάνε για 15 κακώσεις στο σώμα του, δε μιλάνε για προπέλα, έρχεται τώρα ο μάρτυς και καταθέτει δημόσια από πού προήλθαν αυτές οι κακώσεις… Να δούμε πότε θα κινηθεί η διαδικασία να συλληφθούν οι δράσεις. Εγώ θα περιμένω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.