ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε μοντέλο Βαρνάβα και η πλατεία της Κυψέλης – 24 ώρες το 24ωρο αστυνομικοί στο σημείο

Σε μοντέλο Βαρνάβα και η πλατεία της Κυψέλης – 24 ώρες το 24ωρο αστυνομικοί στο σημείο

Ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών βρίσκεται αυτή την ώρα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και περιμετρικά αυτής με σκοπό την αποφυγή συγκέντρωσης πολιτών.

Σημειώνεται πως νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό πως σε ανωμοτί κατάθεση για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285Π.Κ.) καλείται από τις εισαγγελικές αρχές ο 55χρονος DJ των πάρτι που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η κλήτευση του 55χρονου άνδρα για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ταυτοποίηση του από τις αρχές ως διοργανωτή των εν λόγω συγκεντρώσεων.

Την εντολή για να ληφθούν οι εξηγήσεις έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώπιων της οποίας διαβιβάστηκε η δικογραφία που είχε σχηματίσει για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία. Ο 55χρονος αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του ως ύποπτος στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από τον οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι όπου εντοπίστηκε η παρουσία δεκάδων νεαρών ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.