ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς – Είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και μπλατάδες

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς – Είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και μπλατάδες

Τρεις αλλοδαποί επέβαιναν στο αυτοκίνητο ενός Έλληνα στην Μυτιλήνη και στην κατοχή τους εντοπίστηκε μία τσάντα γεμάτη οπλισμό και μαχαίρια.

Στο όχημα βρέθηκε μια τσάντα που περιείχε ένα μπαλτά, τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 15 και 25 εκατοστών και μια λίμα μήκους 33 εκατοστών, τα οποία κατείχαν από κοινού οι τρεις αλλοδαποί και κατασχέθηκαν. Οι τέσσερις δράστες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και προς το παρόν κατηγορούνται μόνο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Και μαχαίρωμα στο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης

Άλλη μια αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών αναστάτωσε την δομή διαμονής στην περιοχή Μαυροβούνι ή Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Από τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε έναν άλλο μετανάστη με μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ένας μετανάστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στηνΧίο την Πέμπτη, καθώς στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.