Πάτρα: «Ο πατέρας μου με βίασε κατά φύση και παρά φύση τουλάχιστον δέκα φορές όταν ήμουν 15 ετών»

Πάτρα: «Ο πατέρας μου με βίασε κατά φύση και παρά φύση τουλάχιστον δέκα φορές όταν ήμουν 15 ετών»

Δύο χρόνια έπρεπε να περάσουν, προκειμένου να καταλήξει σε απόφαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων, για έναν 58χρονο από την Αχαΐα ο οποίος να υπενθυμιστεί πως κατηγορήθηκε από την κόρη του, ότι τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, στην ηλικία των 15 – 16 ετών.

Επρόκειτο για μια από τις υποθέσεις, όπου η δικαιοσύνη κλήθηκε να βγάλει άκρη στηριζόμενη κυρίως σε προφορικές καταθέσεις, ελλείψει αντικειμενικών στοιχείων, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι επίπονη και χρονοβόρα.

Η κατηγορία του βιασμού δεν αποδείχθηκε, αλλά το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 χρόνων για τα πλημμεληματικά αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και των απειλών σε βάρος των μελών της οικογένειάς τους, με αναστολή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, στις καταθέσεις τους, τα μέλη της οικογένειας παρουσίασαν την εικόνα ενός πολύ βίαιου πατέρα με κτηνώδη συμπεριφορά, που χτυπούσε συνεχώς και ανηλεώς τη σύζυγο και τα παιδιά του για ασήμαντη αφορμή, ενώ η κόρη του, τον κατηγόρησε και για ασελγείς πράξεις.

Στην κατάθεσή της στο ακροατήριο, η 20χρονη σήμερα κόρη επανέλαβε τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα της και επιπλέον, τον κατηγόρησε ότι την βίασε κατά φύση και παρά φύση, τουλάχιστον δέκα φορές από όταν ήταν σε ηλικία 15 – 16 ετών.

Κατηγορία η οποία όμως, δεν αποδείχθηκε στο δικαστήριο και από την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε κατά την επίμαχη περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.