ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση Μ.Φουρθιώτη: Ο ένας κατηγορούμενος είναι μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ (βίντεο)

Υπόθεση Μ.Φουρθιώτη: Ο ένας κατηγορούμενος είναι μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ (βίντεο)

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του προφυλακιστέου πλέον Μένιου Φουρθιώτη η ανάλυση δεδομένων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ο ένας από τους δυο ποινικούς κατηγορούμενους ταυτοποιήθηκε ως μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ.

Συγκεκριμένα, με τη σύλληψη του οι αστυνομικοί έλαβαν μέσω διάταξης το DNA του και όταν «έτρεξαν» τον κωδικό με το γενετικό του υλικό στη βάση δεδομένων των εγκληματικών εργαστηρίων τότε αυτός χτύπησε και διαπιστώθηκε -κατά τις πληροφορίες- ότι συμμετείχε σε τουλάχιστον μια απόπειρα ανατίναξης ΑΤΜ στην Αττική.

Πρόκειται για τον συνοδηγό της μοτοσικλέτας και τα στοιχεία αυτά αναμένεται να προστεθούν στη δικογραφία. Στη δικογραφία αναμένεται να προστεθούν και τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ανάλυση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών που έχουν κατασχεθεί.

Την ίδια ώρα, ήδη οι δικαστικές Αρχές έχουν στα χέρια τους δεκάδες μηνύσεις, αγωγές και αναφορές σε βάρος φυσικών, νομικών και κρατικών προσώπων που είχε κινηθεί νομικά εναντίον τους ο Μένιος Φουρθιώτης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών τις έχουν συμπεριλάβει στη δικογραφία και μαζί τους έχουν βάλει και επίμαχα δημοσιεύματα για τα πρόσωπα αυτά σε ΜΜΕ επιρροής του Φουρθιώτη.

​​​​​​​Όπως λένε αστυνομικές πηγές είναι στο χέρι του ανακριτή εάν θα κάνει μεγαλύτερη έρευνα και δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.