ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση Μυρτούς: Οργή στο Twitter για την απόφαση δικαστηρίου να μην δώσει αποζημίωση στο θύμα του Πακιστανού βιαστή

Υπόθεση Μυρτούς: Οργή στο Twitter για την απόφαση δικαστηρίου να μην δώσει αποζημίωση στο θύμα του Πακιστανού βιαστή

Η μητέρα της 23χρονης σήμερα Μυρτούς που έχει μείνει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι εδώ και εννέα χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε από Πακιστανό παράνομο μετανάστη (ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν ανήλικος τότε!) στην Πάρο, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας γιατί το Εφετείο της αρνήθηκε αποζημίωση.

Το twitter “βράζει” με μηνύματα στήριξης στην Μυρτώ που υπέστη ότι υπέστη από έναν παράνομο μετανάστη στην Πάρο, είναι μαζικά.

Η προσφυγή στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο από τη Μαρία Κοτρώτσου ως δικαστική συμπαραστάτρια της κόρης της, έγινε σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αποζημίωσης της από το Δημόσιο!

Με άλλα λόγια το Εφετείο αποφάσισε ότι το κράτος δεν ευθύνεται που επέτρεπε σε ένα παράνομο μετανάστη να κυκλοφορεί ελεύθερος στη χώρα χωρίς να έχει απελαθεί επιτρέποντάς του έτσι ουσιαστικά να εγκληματήσει στη συνέχεια!

Δείτε όσα έγραψαν οι χρήστες του Twitter:

«#Για_τη_Μυρτω αξίζουν χιλιάδες τουιτς. Ποιος γονιός δεν συγκλονίστηκε κ δεν είδε το δικό του παιδί στη θέση της Μυρτώς; Αν ένα κράτος δεν μπορεί να συμπαρασταθεί σε ένα παιδί που τόσο άνανδρα κ βάναυσα κακοποιήθηκε σημαίνει ότι έχουμε παραιτηθεί σαν κοινωνία», έγραψε μία χρήστης.

«#Για_τη_Μυρτώ Το κράτος πρέπει να σταθεί επιτέλους δίπλα σε αυτό το κορίτσι και την οικογένεια του. Πόσα χρόνια θα παλεύει αυτή η μάνα μόνη της;», γράφει μία άλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.