ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Χειροπέδες σε 34χρονο Αλβανό που αναζητούνταν για δολοφονία εδώ και 12 χρόνια!

Κρήτη: Χειροπέδες σε 34χρονο Αλβανό που αναζητούνταν για δολοφονία εδώ και 12 χρόνια!

Ένας 34χρονος Αλβανός, που καταζητούνταν από το 2009 για μία δολοφονία στη Λαμία, φαίνεται πως είχε βρει «καταφύγιο» στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε και κατ’ επέκταση συνελήφθη από τις αρχές του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Ειδικότερα, ο άνδρας, πήγε το βράδυ της Τρίτης (25.05.2021), στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου για να βεβαιώσει ένα γνήσιο της υπογραφής του.

Κατά τον έλεγχο των εγγράφων του οι αστυνομικοί εντόπισαν το ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του εδώ και 12 χρόνια με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές της Λαμίας.

Ο συγκεκριμένος είχε εμπλακεί το 2009 στη Λαμία σε μία άγρια δολοφονία ομοεθνή του και κατηγορήθηκε για συναυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος διέφυγε της σύλληψης και τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι όπου και έμενε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είχε ταξιδέψει πριν αρκετό καιρό στην Αλβανία όπου και άλλαξε, με νόμιμο τρόπο, διαβατήριο και κάποια από τα στοιχεία του για να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές, αλλά ατύχησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.