ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισόβια κάθειρξη για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 40χρονης στην Θεσσαλονίκη

Ισόβια κάθειρξη για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 40χρονης στην Θεσσαλονίκη

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον 39χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε την 40χρονη τοξικομανή φίλη του.

Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Η απολογία του 39χρονου

Στην απολογία του, ο ίδιος αρνήθηκε ότι δολοφόνησε την 40χρονη αποδίδοντας τον θάνατό της σε ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης. Παραδέχθηκε όμως όσα του καταλογίζει το κατηγορητήριο, ότι δηλαδή τεμάχισε το πτώμα με ηλεκτρικό πριόνι (τύπου σέγα) και κοπίδι, ρίχνοντας τα μέλη του σώματος σε σόμπα, ενέργειες τις οποίες απέδωσε στον πανικό -όπως είπε- που τον κυρίευσε.

«Ήταν λάθος αυτό που έκανα και ζητώ συγγνώμη. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ενεργούσα διαφορετικά. Έπρεπε να είχα ενημερώσει τις Αρχές. Την βρήκα αναίσθητη στο έδαφος και προσπάθησα να την επαναφέρω, προσφέροντας της τις πρώτες βοήθειες. Πανικοβλήθηκα όταν διαπίστωσα ότι είχε χάσει τη ζωή της. Πάνω στον πανικό μου τεμάχισα το πτώμα και το έκαψα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να με κατηγορήσουν ότι της έδωσα ναρκωτικά […] Έψαχνα τρόπο να ξεφορτωθώ το πτώμα» απολογήθηκε, στηριζόμενες σε πατερίτσες λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Σε ερώτηση γιατί προέβη σε αναλήψεις μετρητών με την τραπεζική της κάρτα, είπε ότι το έκανε για να φαίνεται ότι η 40χρονη βρισκόταν εν ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.