Χειροπέδες σε νεαρό που λήστευε ηλικιωμένες σε χωρία της Αρκαδίας

Χειροπέδες σε νεαρό που λήστευε ηλικιωμένες σε χωρία της Αρκαδίας

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από την Κυριακή ένας 22χρονος τους τελευταίους εννέα μήνες έβγαζε τα προς το ζην… ξαφρίζοντας ηλικιωμένες γυναίκες στα χωριά της Αρκαδίας!

Ο 22χρονος εντοπίστηκε στην Τρίπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη, καθώς ένα 24ωρο νωρίτερα είχε αρπάξει ένα σημαντικό ποσό από μια ηλικιωμένη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας. Στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αποδόθηκαν στο θύμα και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν μια σειρά από καταγγελίες που είχαν γίνει σε υπηρεσίες της Αρκαδίας και, μέχρι στιγμής, διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος είχε κλέψει χρήματα από άλλες δύο ηλικιωμένες σε άλλες κοινότητες του ίδιου Δήμου, στις 12 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ωστόσο οι άνδρες της Ασφάλειας συνεχίζουν την προανάκριση καθώς θεωρούν βέβαιο ότι στο μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έπεσαν θύματά του και άλλες ανυποψίαστες ηλικιωμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.