Πρέβεζα: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα που κακοποιούσε 11χρονη

Πρέβεζα: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα που κακοποιούσε 11χρονη

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ένας άνδρας κατά του οποίου σχηματίστηκε για τον βιασμό ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της Πρέβεζας.

Η δικογραφία, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας των Αρχών, διαβιβάστηκε στην εισαγγελία.

Το συμβάν είχε καταγγείλει η μητέρα της 11χρονης στην αστυνομία στις 25 Μαΐου, όπως γράφει το epiruspost.gr.

Μετά την καταγγελία, το κοριτσάκι εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και από γυναικολόγο. Η έκθεσή τους διαβιβάστηκε στις ανακριτικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, οι Αρχές δεν προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα εναντίον του οποίου στρέφεται η μητέρα της ανήλικης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.