ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Δημοκρατία σε κίνδυνο: Ούτε μία σύλληψη για τις δεκάδες εκτελέσεις – 14 δολοφονίες οι 5 σε 40 μέρες! (βίντεο)

Η Δημοκρατία σε κίνδυνο: Ούτε μία σύλληψη για τις δεκάδες εκτελέσεις – 14 δολοφονίες οι 5 σε 40 μέρες! (βίντεο)

Όταν την δεκαετία του ’80 το καρτέλ του Μεδεγίν πραγματοποιούσε μαφιόζικες εκτελέσεις σε καθημερινή βάση, κανείς δεν περίμενε ότι μερικές δεκαετίες αργότερα παρόμοιες εικόνες θα βιώναμε στη χώρα μας.

Και όλο αυτό από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί πως θα αναλάβει δράση κατά του υποκόσμου και είχε υποσχεθεί άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας Γιώργου Καραϊβάζ.

Να τονίσουμε πως δεν μπορούν να κρύβουν τα πάντα πίσω από τις δύο λέξεις «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», καθώς αν είναι έτσι να καλέσουμε τον υπόκοσμο σε ένα ελεύθερο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, απαλλαγμένο από νομικές ευθύνες και να τους δώσουμε ένα πιστόλι να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

Νομιμοποιούμε με αυτό τον τρόπο τη δολοφονία σε βάρος ανθρώπων του υποκόσμου, μέχρι φυσικά να ξεφύγει όλο αυτό και κάποια σφαίρα να βρει κάποιον όπως ο Γ.Καραϊβάζ.

Τελευταίο θύμα του «πολέμου» ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης ο οποίος δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί στη Βάρη.

Τέσσερα θύματα σε έναν μήνα και ο Γ.Καραϊβάζ

Στις 7 Μαΐου στην πόλη της Ζακύνθου, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φτάνουν έξω από το γραφείο ευρωπαϊκών προγραμμάτων που είχε επισκεφτεί ο 54χρονος επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης.

Ο ένας από αυτούς αποβιβάζεται από το όχημα και με γρήγορα βήματα μπαίνει εντός του γραφείου. Χωρίς να χρονοτριβεί αδειάζει το καλάσνικοφ του πάνω στον επιχειρηματία και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Τον Ιούνιο του 2020 δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή είχαν προσπαθήσει και πάλι να βγάλουν από τη ζωή τον Ντίμη Κορφιάτη. Ο 54χρονος είχε τραυματιστεί, ενώ από τα πυρά είχε χάσει τη ζωή της η 37χρονη σύζυγος του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cxH7_YdP8Lw&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Στις 16 Μαΐου δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, πλησιάζουν τον 58χρονο πυγμάχο ποδοσφαιριστή με το ψευδώνυμο «Κεφάλας» που βρίσκονταν έξω από καντίνα σε περιοχή της Μεταμόρφωσης. Όταν προσεγγίζουν τον παλαίμαχο πυγμάχο σε απόσταση αναπνοής, ο ένας εξ αυτών με ένα εννιάρι περίστροφο πυροβολεί τον 58χρονο έξι φορές. Το όνομα θύματος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς υπήρξε και σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2011 και φέρονταν ως αρχηγός ομάδας που πουλούσε προστασίας στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Χαλκηδόνας και της Μεταμόρφωσης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=gM56b9TfGlQ&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες και τα πιστόλια της μαφίας έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Χθες (30/5/2021), ένας 38χρονος έπεσε νεκρός από τις οκτώ σφαίρες που δέχτηκε μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο άνδρα.

Ο «Άρης» που είχε δεχτεί στο παρελθόν άλλες τρεις επιθέσεις, άφησε την τελευταία του πνοή εντός του καταστήματος, με τους αστυνομικούς εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή του θύματος στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γ.Καραϊβάζ, καθώς θεωρούνταν «κύριος ύποπτος».

Σήμερα το πρωί (31/05/2021), ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες άγνωστων δραστών, οι οποίο επέβαιναν σε ένα πολυτελή μαύρο SUV. Οι δολοφόνοι είχαν στήσει στο θύμα τους, ενέδρα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Λίγο πριν ο γνωστός πυγμάχος φτάσει κτίριο όπου βρίσκονταν η σχολή στην οποία προπονούνταν, οι δολοφόνοι τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ενώ στις 9 Απριλίου δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, με τους δολοφόνους να τον πυροβολούν 12 φορές, με 6 σφαίρες από αυτές που τις 12 που του έριξαν, να του κόβουν το νήμα της ζωής.

Πριν από αυτές τις δολοφονίες είχαν σημειωθεί άλλες 9 (!) με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε Colombiana.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.