ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση Τ.Μπερδέση: Οι Αρχές «βλέπουν» προσωπικό κίνητρο πίσω από την εντολή δολοφονίας (βίντεο)

Υπόθεση Τ.Μπερδέση: Οι Αρχές «βλέπουν» προσωπικό κίνητρο πίσω από την εντολή δολοφονίας (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας του παλαίμαχου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας.

Περίπου στις 09:00, δύο άνδρες βγήκαν από ένα ασημί SUV Lexus και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά του θύματος, γαζώνοντάς το με 14 σφαίρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το MEGA, οι Αρχές «βλέπουν» προσωπικό κίνητρο πίσω από την εντολή που έδωσε ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του 39χρονου.

Το θύμα, που ήταν γνωστό στις Αρχές, δεν είχε ηγετικό ρόλο στα κυκλώματα με τα όποια είχε εμπλακεί και αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που εκτελέστηκε.

Η αστυνομία ξεσκονίζει το παρελθόν του 39χρονου και ειδικότερα την περίοδο που ζούσε στην Πάτρα, όπου είχε εμπλακεί σε υποθέσεις προστασίας.

Όπως ανέφεραν αξιωματούχοι που είχαν ασχοληθεί τότε με την υπόθεση, ο πυγμάχος είχε «αναλάβει» καταστήματα στην Πάτρα και στον Νομό Κορινθίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι και το πρόγραμμα του Τάσου Μπερδέση στην Αθήνα, καθώς έκανε πολύ συχνά προπονήσεις και συμμετείχε σε φιλικούς αγώνες πυγμαχίας είτε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού είτε σε άλλα γυμναστήρια όπως αυτό της Βάρης, οπότε οι δολοφόνοι ενδεχομένως να γνώριζαν πολύ καλά τις κινήσεις του νεαρού.

Σπαραγμός στην κηδεία του

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος κηδεύτηκε χθες, Τρίτη, στη γενέτειρά του, την Μιτόπολη Αχαΐας.

Τραγικές φιγούρες στο τελευταίο «αντίο», η μητέρα του αλλά και τα δύο του αδέλφια.

Πάνω στο λευκό φέρετρο του 39χρονου είχαν τοποθετηθεί γάντια του μποξ ενώ, στην κηδεία του βρέθηκαν πολλοί συναθλητές του Μπερδέση από συλλόγους πυγμαχίας, στους οποίους αγωνιζόταν από ηλικία 15 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.