ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Εξαφανισμένος ο σύζυγος του θύματος – Τι αναφέρουν οι μάρτυρες

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Εξαφανισμένος ο σύζυγος του θύματος – Τι αναφέρουν οι μάρτυρες

Η εγκληματικότητα δεν έχει τέλος στην Ελλάδα μετά και την σημερινή δολοφονία γυναίκας 64 ετών έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τραύματα στο κεφάλι και τον ώμο από πυροβόλο όπλο, ενώ έχουν συλλεχθεί και κάλυκες από το σημείο της δολοφονίας που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα, η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της 64χρονης, που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ήταν διαζευγμένη και έχει μια κόρη, ενώ διαπληκτίζονταν συχνά με τον σύζυγό της.

Οι αστυνομικοί τον αναζητούν «μανιωδώς» για κατάθεση, όμως δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν ακόμη.

«Ξεψυχούσε μπροστά μας, ήταν κάτασπρη»

Συγκλονιστικές είναι και οι μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 64χρονης από την Αγία Βαρβάρα.

«Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να είχαν κάποια προβλήματα. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας, ήταν κάτασπρη. Δεν κατάλαβα, νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει» ανέφερε μια γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη πλευρά, μια ακόμη γυναίκα σημείωσε:

«Ήταν σαν βεγγαλικά, αλλά δεν ήταν πολύ δυνατά, ήταν η γυναίκα κάτω, με αίματα. Ανέπνεε η γυναίκα και μετά μας είπαν οι αστυνομικοί ότι πέθανε. Έχουμε πάθει σοκ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.