Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα – Πέντε τραυματίες

Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα – Πέντε τραυματίες

Αναστάτωση επικράτησε χθες στην Θήβα μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στον καταυλισμό των Ρομά.

Τέσσερις γυναίκες (η μία ανήλικη) και ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν ελαφρά, σε διάφορα μέρη του σώματός τους, από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ακολούθησαν εντατικές έρευνες και αναζητήσεις, από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις και εντός του καταυλισμού με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα 17 ετών και οι άλλοι δύο συγγενείς του 58 και 30 ετών, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη πέντε, ως εμπλεκόμενα στο αιματηρό περιστατικό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν για την κακουργηματική πράξη τους ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.