Ανατριχίλα από την ομολογία του πιλότου: «Κρέμασα τον σκύλο για να γίνω πειστικότερος – Είχα κάνει πρόβες»

Ανατριχίλα από την ομολογία του πιλότου: «Κρέμασα τον σκύλο για να γίνω πειστικότερος – Είχα κάνει πρόβες»

Σοκ συνεχίζουν να προκαλούν πτυχές της ομολογίας του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους αστυνομικούς, στους οποίους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαϊν.

Ο συζυγοκτόνος, αναφερόμενος στο πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία, είπε «κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ».

Έπειτα από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές, τους συγγενείς της 20χρονης και την κοινή γνώμη, ο 32χρονος πιλότος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ που δολοφόνησε τη σύζυγό του καβγάδισαν για ασήμαντα πράγματα, αλλά ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του όταν η 20χρονη Καρολάιν του είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Τότε ισχυρίζεται ότι θόλωσε και της έκλεισε το στόμα για την κάνει να σταματήσει να λέει τέτοια πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς: «Εκείνο το βράδυ, τσακωθήκαμε και πάλι. Τελευταία οι καβγάδες μας ήταν συχνοί. Συνήθως για ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας και για το παιδί. Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια, μου είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Και προσπάθησα, όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά».

Η σοκαριστική ομολογία για τον σκύλο και τη σκηνοθεσία της ληστείας

Ο δολοφόνος της Καρολάιν αποκάλυψε στους αστυνομικούς πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία, με τα λόγια του να προκαλούν σοκ.

«Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός, το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Έπειτα από 37 ημέρες ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε, μέσω του συνηγόρου του, μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν», ενώ εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

Νωρίτερα, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του. Συγκεκριμένα, διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

  • Τα δύο κακουργήματα είναι: Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και κακοποίηση ζώου.
  • Τα δύο πλημμελήματα είναι: Ψευδής καταγγελία στις Αρχές επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους, και ψευδής κατάθεση κατ’ εξακολούθηση στις Αρχές.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του άνεσης.

Επιπλέον κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω του τρόπου θανάτου της Καρολάιν, της σκηνοθετημένης ληστείας, της προσπάθειας παραπλάνησης των Αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι δεν έχει αναστολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.